Nye VADO er fremkomstmiddelet for alt.

 
 

Vado er fremkomstmiddelet for alt, fra daglig pendling til raske treningsøkter til lengre eventyr, lengre enn planlagt – en elektrisk sykkel for livet. Vado gir den jevneste el-sykkelopplevelsen og er designet for å ta for seg det stadig skiftende landskap og underlag du vil møte på som syklist. Ta med deg det du trenger og velg sykkelen oftere i hverdagen. Hver dag.

  • Turbo Full Power 2.2 motor og 710Wh batteri gir en enestående kjøreopplevelse, noe som gir en jevn, sømløs og utrolig stillegående kraft i tråkket ditt, opptil 25 km/t. Den integrerte kontrolleren reagerer på tråkket ditt, noe som resulterer i intuitiv forsterkning av tråkraften din med en utrolig naturlig følelse.

  • MasterMind og Mission Control - MasterMind-displayet gir all relevant informasjon om turen din, tillater justering av støttenivåer og muliggjør over-the-air oppdateringer slik at sykkelen din blir bedre over tid. MasterMind fungerer sømløst med Mission Control-appen for verktøy for optimalisering av rekkevidde, avansert justering, diagnostikk på tur og mer.

  • Bevist jevn effektivitet - Vi designet en tilpasset testmekanisme for å analysere støt med selv den minste frekvensen for å øke komforten og visjonen. Denne presisjonen, sammen med en dempet setepinne, dekk med større volum og en 80 mm dempergaffel, vil veiene bli flate og jevne foran øynene dine.

  • Turbo System Lock - Bruk Mission Control-appen til å deaktivere sykkelens motor og aktivere bevegelsessensoralarmen. Når motoren er låst, kan den ikke aktiveres igjen, bortsett fra av eieren.

  • Garmin Radar – En integrert Garmin Radar-sensor gir deg beskjed når trafikken kommer bak deg. Garmins Radar-teknologi kan registrere biler opptil 140 meter unna. MasterMind displayet vil gi rytterne et visuelt, hørbart og haptisk varsel om kjøretøyets relative avstand og hastighet.

  • Fullt integrert flyttbart og låsbart batteri i underrøret er enkelt å lade og lett å sikre.

  • Utstyrt med DRYTECH Fenders, LED lys foran og bak og 27 kg lastekapasitet på HD-bagasjestativet. Bagasjestativet er kompatibelt med barneseter for sykkel, og sykkelen er også godkjent for å trekke en sykkelhenger festet til en gjennomgående aksel.

 
 
Espen Jahnsen